HR-Partner i Väst

Mitt företag drivs med inriktningen på att vara en lokal, personlig och kompetent aktör inom rekrytering och övriga personalfrågor.

Företaget är väl etablerat sedan 2006 i Skaraborg och firar därmed 10 år 2016!

För mig är rekrytering ett hantverk för att kunna leverera bästa kvalitet. Jag arbetar inte med stora databaser utan attraherar bra sökande via personlig kontakt och att det är enkelt att söka nytt arbete via HR-partner i Väst AB.

Mina uppdragsgivare utgörs av ett 20-tal företag/organisationer  – inte 500! Jag är kvalitets- och resultatorienterad inte volymdriven.  Mina kunder har gett mig förtroende genom en hög andel  återkommande uppdrag.

Unikt koncept för rekryteringsprocessen

HR-Partner i Väst AB har ett långsiktigt nära samarbete med kunderna och har också ett unikt koncept för rekryteringsprocessen. Jag har personlig kontakt med flera attraktiva kandidater och ser rekryteringen som en lösning både för er som anställer och er som söker nytt arbete.

Kostnadseffektivt

Jag arbetar kostnadseffektivt utan säljare och kostsam marknadsföring, istället lägger jag tid och kraft  på mina uppdrag vilket resulterar i nya utmaningar.

Utöver rekrytering har jag uppdrag som personalchef att hyra och allmän rådgivning i olika personalfrågor. Läs mer om HR-konsult

Intresserad av mina tjänster?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig